Follow us

Rihanna | Ο λόγος που δεν πήγε στα Grammys 2021

Η τραγουδίστρια δεν παρευρέθηκε στη φετινή απονομή.

Rihanna Splash News/Ideal Image

Μια από τις πιο ηχηρές απουσίες των φετινών Grammys δεν ήταν άλλη από αυτή της Rihanna. Η pop star και επιχειρηματίας δεν παρευρέθηκε στην 63η απονομή των βραβείων στο Los Angeles, με πολλούς να αναρωτιούνται τον λόγο.

Grammys 2021 | Οι κομψές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων

Η τραγουδίστρια λοιπόν δεν ήταν υποψήφια για κανένα βραβείο τη σεζόν αυτή, ενώ παρά την επίμονη επιθυμία των θαυμαστών της να βγάλει νέο τραγούδι, εκείνη δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ εδώ και έξι σχεδόν χρόνια, από το 2016.

Η ίδια είχε δηλώσει στο ET το περασμένο καλοκαίρι σχετικά με την απόφασή της: "Εργάζομαι πάντα πάνω στη μουσική και όποτε είμαι έτοιμη να επικοινωνήσω κάτι με τον τρόπο που εγώ θέλω, θα κυκλοφορήσω και κάτι καινούριο. Και δεν θα απογοητευτείτε όταν αυτό συμβεί. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσω κάτι απλώς επειδή το περιμένει ο κόσμος. Έχει πάρει τόσο καιρό και σίγουρα θα κάνω κάτι που θα αξίζει τον κόπο".

Να σου θυμίσουμε ότι το διάστημα αυτό των έξι ετών η pop star δεν έχει μείνει ανενεργή, αφού εργάζεται συνεχώς στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Η Rihanna έχει εστιάσει στο brand καλλυντικών της, Fenty Beauty cosmetics, και τη σειρά εσωρούχων της, Savage x Fenty.

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ