Follow us

Angelina Jolie | Έχει αποδείξεις για τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας κατά του Brad Pitt

Η ηθοποιός κατέθεσε στο δικαστήριο στοιχεία που αφορούν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από τον Brad Pitt

Angelina Jolie Splash News/Ideal Image

Το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt δεν είναι μια εύκολη διαδικασία αφού εκτός από την επιμέλεια των παιδιών πρέπει να παραστούν στο δικαστήριο για τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας που έχει εξαπολύσει η ηθοποιός κατά του Pitt.

Η Jolie μάλιστα κατέθεσε στοιχεία στο δικαστήριο στις 12 Μαρτίου που σύμφωνα με τους δικηγόρους της αποδεικνύουν ότι ο πρώην σύζυγός της υπήρξε βίαιος, ενώ και η ίδια προτίθεται να καταθέσει και να δώσει τη μαρτυρία της για το όσα συνέβαιναν όσο ήταν παντρεμένοι.

Εκτός από την ηθοποιό και τα παιδιά της, ο 19χρονος Maddox, ο 17χρονος Pax, η 16χρονη Zahara, η 14χρονη Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne μπορούν να καταθέσουν σχετικά με τις κατηγορίες κατά τη διάρκεια της δίκης για το διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Magazine, εάν η Angelina πάει στη δίκη με αποδείξεις ότι ο Pitt ήταν βίαιος απέναντι σε εκείνη ή τα παιδιά τότε αυτό σημαίνει ότι ίσως τα περιστατικά βίας είναι πιο πρόσφατα ή ότι βρήκε επιπλέον στοιχεία για να στηρίξει τα όσα έχει πει και στο παρελθόν μέσω των δικηγόρων της.

Μια πηγή πάντως κοντά στον ηθοποιό, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό, στηρίζει ότι η Jolie δεν έχει αποδείξεις και ότι αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να "πληγώσει” τον πρώην σύντροφό της: "Τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια υπήρξαν πολλοί ισχυρισμοί από την Angelina που εξετάστηκαν και δεν τεκμηριώθηκαν. Χρησιμοποίησε τα παιδιά για να πληγώσει τον Pitt. Αυτά τα στοιχεία που δίνει η τέταρτη ή πέμπτη σειρά δικηγόρων της διέρρευσαν για να πληγώσουν τον Brad”.

Το πρώην ζευγάρι που είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Mr.and Mrs.Smith το 2004, χώρισε το 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης, ενώ από το 2019 νομικά θεωρούνται single χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα όλες οι λεπτομέρειες του διαζυγίου. Εκκρεμεί, εξάλλου, ακόμα η συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών ενώ από το 2019 προσπαθούν να βρουν φιλικούς τρόπους για την συνεπιμέλεια. Σύμφωνα με κοντινά τους πρόσωπα και οι δυο δεν έχουν βάλει τους εγωισμούς τους στην άκρη προκειμένου να σταματήσει αυτή η κατάσταση και να δοθεί μια οριστική λύση.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ