Follow us

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Ο λόγος που είχαν σκεφτεί να αναβάλουν τη συνέντευξη στην Oprah

Σε ποια περίπτωση ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν προνοήσει να αναβληθεί η συνέντευξη;

Meghan Markle, Harry Splash News/Ideal Image

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μπορεί να εξαπέλυσαν πολλές κατηγορίες εναντίον της βασιλικής οικογένειας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν μια αγαπημένη οικογένεια. Μάλιστα, ο λόγος που αποφάσισαν να μιλήσουν δημοσίως, ήταν για να ανοίξουν τον δρόμο για μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που τους απασχολούν. Κι αυτή η καλή σχέση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, φάνηκε και στην απόφαση της Meghan και του Harry να μην προβληθεί η συνέντευξη σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθαινε.

Ο παππούς του Harry, πρίγκιπας Φίλιππος, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για ένα μήνα και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Gayle King, φίλη της Meghan και της Oprah, το ζευγάρι θα ζητούσε να αναβληθεί η προβολή της συνέντευξης σε περίπτωση που ο Φίλιππος έφευγε από τη ζωή.

Η Meghan και ο Harry είχαν κάνει τη συνέντευξη πριν ο Φίλιππος εισαχθεί στο νοσοκομείο και όπως είπε η King "εάν κάτι συνέβαινε σε εκείνον, η συνέντευξη δεν θα προβαλλόταν εκείνη την περίοδο”. Ο πρίγκιπας Φίλιππος επέστρεψε ευτυχώς στο Παλάτι μετά από 4 εβδομάδες στο νοσοκομείο και μια επιτυχημένη επέμβαση στην καρδιά.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να μιλήσουν για την απόφασή της να αποχωρήσουν από το Παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα μετά από μεγάλη προσπάθεια να λύσουν τα όποια προβλήματα είχαν ιδιωτικά. Σύμφωνα με την King "είχαν προσπαθήσει να βρουν βοήθεια, αλλά τίποτα δεν δούλευε. Ήθελαν να καταλάβουν όλοι γιατί πήραν αυτή την απόφαση και το τι βίωναν και νομίζω το κατάφεραν αυτό. Ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους της και του Harry να αποκαλύψουν όλα αυτά. Ήταν μια 'βόμβα' για τον κόσμο. Ήταν μια ειλικρινή συζήτηση κι ελπίζω να οδηγήσει σε μια αλλαγή”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ