Follow us

House of Gucci | Νέες φωτογραφίες της Lady Gaga με τον Al Pacino

Η πολυαναμενόμενη ταινία εκτός από εντυπωσιακά κοστούμια έχει και ένα all-star καστ ηθοποιών.

Lady Gaga Splash News/Ideal Image

To House of Gucci είναι ήδη η αγαπημένη μας ταινία κι ας μην την έχουμε δει. Οι φωτογραφίες και μόνο από τα γυρίσματα μας έχουν ενθουσιάσει με τα εντυπωσιακά κοστούμια αλλά και με το αγαπημένο καστ ηθοποιών.

Η Lady Gaga που πρωταγωνιστεί στην ταινία για την πιο διάσημη οικογένεια της μόδας ως Patrizia Reggiani, έχει ήδη κάνει τις πιο stylish εμφανίσεις σε set φορώντας σε μια σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της Adam Driver μια ρετρό κόκκινη φόρμα του ski αλλά και ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα.

Στη νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε, η Lady Gaga είναι στο πλευρό του Al Pacino και φοράει ένα κόκκινο φόρεμα που έχει συνδυάσει με γούνα.

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Ridley Scott εστιάζει στη δολοφονία του Maurizio, εγγονού του σχεδιαστή μόδας Guccio Gucci και στην εμπλοκή της πρώην γυναίκας του Patrizia στη μηχανορραφία της δολοφονίας για την οποία τελικά καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακής.

House of Gucci | Νέες φωτογραφίες της Lady Gaga με τον Al Pacino

Στην ταινία που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κινηματογραφικού κοινού πρωταγωνιστούν επίσης οι Jared Leto και Jeremy Irons.

Φώτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ