Follow us

Brad Pitt | Είναι 'συντετριμμένος' που η Angelina θα καταθέσει εναντίον

Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να εκδώσει το διαζύγιό του από το 2016.

Angelina Jolie Brad Pitt Abaca/www.visualhellas.gr

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie μπορεί να θεωρούνται νομικά single, αλλά δεν έχουν ακόμα οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους ενώ εκκρεμεί και η συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών. Πρόσφατα, η ηθοποιός κατέθεσε στο δικαστήριο νέα στοιχεία που -όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της- αποδεικνύουν ότι ο Brad Pitt υπήρξε βίαιος στον γάμο τους.

Η πλευρά του Pitt απάντησε στις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας τονίζοντας ότι οποιοδήποτε στοιχείo έχει κατατεθεί εκ μέρους της Jolie δεν έχει τεκμηριωθεί και δεν έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.

Ένα νέο δημοσίευμα του Vanity Fair που μίλησε με πηγή που έχει ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη δίκη αναφέρει πως "όταν αρχικά έγινε η αίτηση διαζυγίου το 2016, η Jolie έκανε τέτοιους ισχυρισμούς. Αυτές είχαν γίνει στις αρχές και είχαν ερευνηθεί διεξοδικά, ενώ τελικά αποδείχτηκαν αβάσιμες. Αυτές είναι οι ίδιες επιθέσεις που επαναλαμβάνονται εδώ και τέσσερα χρόνια”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ότι ο Brad Pitt είναι συντετριμμένος και έχει κουραστεί με την όλη διαδικασία, δεδομένου ότι η Jolie όχι μόνο δήλωσε ότι θα καταθέσει η ίδια αλλά είπε ότι – αν το επιτρέψει ο Pitt- θέλει να καταθέσουν και τα παιδιά της στο δικαστήριο.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ