Follow us

Παλάτι του Μπάκιγχαμ | θα προσλάβει υπεύθυνο για τη φυλετική ποικιλία

Το βρετανικό παλάτι "ακούει και μαθαίνει" μετά τις κατηγορίες της Meghan Markle.

Harry Splash News/Ideal Image

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle όπου μίλησαν για ρατσιστικά σχόλια μέσα στο Παλάτι, φαίνεται ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις συμπεριφορές αλλά και να καθησυχάσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bazaar, το Παλάτι σκοπεύει να προσλάβει έναν υπεύθυνο για τα θέματα φυλετικής ποικιλίας και μάλιστα οι συζητήσεις για μια τέτοια θέση είχαν ξεκινήσει πολύ πριν τη συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Αυτή η κίνηση εκ μέρους της βρετανικής μοναρχίας δείχνει ότι κατά κάποιο τρόπο παραδέχεται την ανάγκη να εστιάσει στη σημασία της ποικιλομορφίας και να εξασφαλίσει ότι αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη κοινωνία.

"Είναι ένα θέμα που η βασιλική οικογένεια έχει πάρει πολύ σοβαρά” δήλωσε μια πηγή του Παλατιού εξηγώντας ότι "έχουμε στρατηγικές, διαδικασίες και προγράμματα αλλά δεν έχουμε δει την πρόοδο που θα θέλαμε και αποδεχόμαστε ότι χρειάζεται να γίνουν κι άλλα. Μπορούμε πάντα να βελτιωθούμε. Δεν φοβόμαστε να βρούμε νέους τρόπους για να το προσεγγίσουμε. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα υπάρχει η απόλυτη συμπαράσταση της οικογένειας”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά "ακούμε και μαθαίνουμε ώστε να το κάνουμε σωστά” εξηγώντας ότι τα σχέδιά τους για την πρόσληψη υπευθύνου για θέματα diversity είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους επόμενους μήνες θα δούμε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να εστιάζουν στις δημόσιες υποχρεώσεις τους ενώ το Παλάτι ψάχνει "ανεξάρτητες φωνές” για να βελτιώσει την προσέγγιση που έχει η Μοναρχία στα φυλετικά ζητήματα, στην κοινότητα των ατόμων με αναπηρία αλλά και στην LGBTQI κοινότητα.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ