Follow us

Melania Trump | Οι ευχές μέσω Twitter στον γιο της που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε ένα tweet για τα γενέθλια του γιου της και οι αντιδράσεις ήταν πολλές.

Melania Trump, Donald Trump Splash News/Ideal Image

Η Melania Trump κάνει σπάνια post στα social media, όμως με αφορμή τα 15α γενέθλια του γιου της θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την χαρά της. "Χρόνια πολλά BWT” έγραψε για τον έφηβο Barron και γιο του Donald Trump, μαζί με τη φωτογραφία δύο μαύρων μπαλονιών με τους αριθμούς 15.

Παρά την τρυφερή πρόθεση του post της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που αντέδρασαν αρνητικά για την περίεργη- όπως έγραψαν- διακόσμηση, αφού τα μπαλόνι ήταν μαύρα και δεν ταίριαζαν με τη γιορτινή διάθεση ενός γενέθλιου πάρτι.

Μπορεί τα σχόλια να ήταν σε πολλές περιπτώσεις υπερβολικά, όμως δείχνουν τη μεγάλη απογοήτευση που εξακολουθεί να προκαλεί στους Αμερικάνους η πολιτική του Trump αλλά και οι προσωπικότητες του πρώην προεδρικού ζεύγους. Σημειωτέον ότι το μήνυμα για τα γενέθλια του Barron δέχθηκε πάνω από 9 χιλιάδες σχόλια.

"Θα μπορούσες να βρεις μια πιο ευχάριστη φωτογραφία” έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος ευχήθηκε στον γιο των Trump σχολιάζοντας ότι "τα μαύρα γράμματα είναι κάπως παράξενα”. Όσο για τους υποστηρικτές, ζήτησαν απλά να αφήσουν "μια μητέρα να γιορτάσει τον γιο της”.

Η οικογένεια Trump μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο μένει στο Palm Beach της Florida, με δημοσιεύματα να θέλουν την Melania να έψαχνε εναγωνίως ένα καλό σχολείο για τον Barron εκεί. Όπως μάλιστα είχαν δηλώσει άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος στο αμερικάνικο περιοδικό People, η Melania "είναι μια καταπληκτική μητέρα και αυτός είναι ο πιο σημαντικός της ρόλος. Ο Barron είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή της”.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ