Follow us

Γιώργος Πατούλης | Επιστολή - εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Της ζητά να σταματήσει τις δηλώσεις για να προστατευθεί το παιδί τους.

Γιώργος Πατούλης NDP

Εξώδικο εν είδη επιστολής φαίνεται πως αποφάσισε να στείλει ο Γιώργος Πατούλης στη Μαρίνα Πατούλη. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr, ο Περιφερειάρχης Αττικής ζητά από τη σύζυγό του να σταματήσει να κάνει δημόσιες δηλώσεις για τη σχέση τους, με σκοπό να προστατευτεί το παιδί τους.

Ο πολιτικός έστειλε το εν λόγω εξώδικο την Τρίτη 23 Μαρτίου, και μέσα από αυτό ζητά από τη Μαρίνα Πατούλη να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί προκειμένου να το προφυλάξουν ψυχολογικά. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μετρά 35 χρόνια κοινής πορείας και έχει έναν γιο.

Όσον αφορά προηγούμενες τοποθετήσεις του Γιώργου Πατούλη σχετικά με την κρίση στον γάμο τους, έχει έως τώρα μόνο επικοινωνήσει με την Σταματίνα Tσιμτσιλή, η οποία μετέφερε τα λόγια του το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου στον αέρα της εκπομπής Happy Day:

"Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω "τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει "ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου ο ίδιος για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή επειδή είστε και εσείς μητέρα τριών παιδιών, υπάρχει ένα παιδί στην εφηβεία και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα του Alpha.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ