Follow us

Jill Biden | Τα σεξιστικά σχόλια για το καλσόν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Η στιλιστική επιλογή της συζύγου του προέδρου της Αμερικής έγινε στόχος αρνητικών και προσβλητικών σχολίων.

Jill Biden Splash News/ Ideal image

Δεν έχει περάσει Πρώτη Κυρία από τον Λευκό Οίκο χωρίς να έχει σχολιαστεί για τις στιλιστικές της επιλογές. Από την Jackie Kennedy μέχρι την Michelle Obama και την Melania Trump, όλες οι σύζυγοι των προέδρων των ΗΠΑ έχουν σχολιαστεί για τα ρούχα τους. Κάποιες θετικά και κάποιες κυρίως αρνητικά.

Μετά από την Melania Trump που ενώ ήταν κομψή πολλοί πίστευαν ότι έστελνε πολιτικά μηνύματα μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές, η Dr.Jill Biden δεν είχε δεχτεί μέχρι πρόσφατα αρνητικά σχόλια.

Φαίνεται όμως, ότι ένα καλσόν ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μια θύελλα σεξιστικών και προσβλητικών σχολίων για την Πρώτη Κυρία.

Η Biden σε ένα ταξίδι της στην California φωτογραφήθηκε να κατεβαίνει από το αεροπλάνο φορώντας μια δερμάτινη φούστα που είχε συνδυάσει με διχτυωτό καλσόν με σχέδια και μαύρα μποτάκια.

Τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν στην ηλικία της και το πόσο ακατάλληλο είναι το διχτυωτό καλσόν για εκείνη, αρκετά είχαν να κάνουν με το πόσο "¨δεύτερα” είναι αυτά τα καλσόν, ενώ κάποιοι αποκάλεσαν τα ρούχα της "σκουπίδι” και την ίδια "ντροπή”.

Ευτυχώς υπήρχαν και κάποια ψύχραιμα και θετικά σχόλια με πολλούς να γράφουν ότι το στιλ της Biden είναι προσωπική της επιλογή ή κάποιους να αναρωτιούνται γιατί το καλσόν της ενόχλησε περισσότερο από την πολιτική του Trump.

H εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου April Rayn, έγραψε στο Twitter "Η Dr.Jill Biden μπορεί να είναι δασκάλα αλλά δεν υπάρχει τίποτα σεμνότυφο ή κολλεγιακό στο στιλ της. Δεν έχω τσαντιστεί με τη σοφιστικέ σεξουαλικότητά της”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ