Follow us

Μαριάνθη Κάσδαγλη | Ρίχνει τα βέλη της σε Κόρο, Νικολέτα, Καρολίνα (vid)

"Η πιο προκλητική από όλους ήταν η Νικολέτα".

Μαριάνθη Κάσδαγλη Instagram

Στην κάμερα του "Love It" μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη, κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης. Ειδικότερα, η 29χρονη υποπλοίαρχος αναφέρθηκε στις στρατηγικές των παικτών, αλλά και τον έντονο καβγά της με τη Νικολέτα.

Μεταξύ άλλων, είπε: "Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι. Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση, εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπα πίσω μου και δεν ήξερα ότι όλοι είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Δεν ήταν και η πιο ωραία κίνηση, αλλά την καταλαβαίνω, χάρηκαν τα παιδιά που έμεινε η Ελένη, που έμεινε ένας δικός τους άνθρωπος".

Μαριάνθη Κάσδαγλη | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της 29χρονης πλοιάρχου που αποχώρησε από το Survivor

Αλλά και για τον καβγά με τη Νικολέτα: "Ακούω πάλι από πίσω μου να λένε τι βγήκα και είπα, αρνητικά σχόλια, και πώς θα κερδίσουμε τώρα... Η πιο προκλητική από όλους ήταν η Νικολέτα. Άρχισε να κοροϊδεύει, να λέει αρνητικά πράγματα για εμένα, ότι είμαι αλλού, ότι δεν επικοινωνώ. Και της λέω κανόνισε τα ματσαρίσματα που θέλεις για να βγεις έξω να χορέψεις, γιατί αυτή είναι η έννοια σου, να πάρεις τον πόντο και να χορέψεις. (...) Θεωρώ ότι ήταν ξεκάθαρα μία στάση στρατηγικής για να ρίξουν την ψυχολογία μου.

Αναλυτικά όσα είπε παρακάτω

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ