Follow us

Μαριάνθη Κάσδαγλη | Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της στην Ελλάδα (vid)

Και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Μαριάνθη Κάσδαγλη Instagram

Στην Ελλάδα έχει πια επιστρέψει η Μαριάνθη Κάσδαγλη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η 29χρονη που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού πριν από μια εβδομάδα, έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης, 6 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε για την πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ολυμπία Χοψονίδου | Αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από έξι εγκυμοσύνες (pic)

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, η Υποπλοίαρχος συνοδευόταν από μέλη της παραγωγής όπως οι προηγούμενοι πρώην συμπαίκτες της, και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους ρεπόρτερ που την περίμεναν. Η ίδια περιορίστηκε να κάνει ελάχιστες δηλώσεις, καθώς τη δεσμεύει και το συμβόλαιό της: "Στεναχωρήθηκα, καλώς σας βρήκα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία" ήταν τα λόγια της.

Πιο μετά, όταν έφθασε στην Θεσσαλονίκη και αφού αγκάλιασε τη μητέρα και την αδελφή της είπε: "Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου επιτρέπεται να κάνω δηλώσεις. Να είστε καλά. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και χαίρομαι που το έζησα". Μάλιστα, ερωτήσεις δέχθηκε και η αδελφή της η οποία δήλωσε: "Το πρώτο πράγμα που θα κάνω με την αδελφή μου είναι να φάμε. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε".

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η 29χρονη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς και το απόσπασμα με τις δηλώσεις της από την εκπομπή "Ευτυχείτε":

Μαριάνθη Κάσδαγλη | Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της στην Ελλάδα (vid)
Μαριάνθη Κάσδαγλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ