Follow us

Ισμήνη Αϊβάζη | Σπάνιες φωτογραφίες της 12χρονης κόρης του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο "Καφέ της Χαράς".

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αιβάζης NDP

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η 12χρονη Ισμήνη Αϊβάζη, η μοναχοκόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα, "Το καφέ της χαράς". Η περήφανη μαμά και ηθοποιός, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα στον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να μοιραστεί τη χαρά και την αγωνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ακόμη, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Χάρη Ρώμα.

"Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορω να σας περιγράψω.
Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο "Καφέ της χαράς" με την Ισμηνούλα. Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.

Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: "τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της μικρής πρωταγωνίστριας που ακολουθεί τα βήματα των γονιών της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ