Follow us

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry μίλησαν ύστερα από ένα χρόνο καθώς έφευγαν από την κηδεία (video)

Το πένθος φαίνεται πως έφερε ξανά κοντά τα δύο αδέρφια.

Harry William Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William συναντήθηκαν ξανά για πρώτη φορά μετά από ένα περίπου χρόνο για να τιμήσουν τον αείμνηστο παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε στα 99 του χρόνια στις 9 Απριλίου.

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William συναντιούνται ξανά μετά από ένα χρόνο στην κηδεία του παππού τους (pic)

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry μίλησαν ύστερα από ένα χρόνο καθώς έφευγαν από την κηδεία (video)

Τα αδέρφια συναντήθηκαν, καθώς περπατούσαν πίσω από το φέρετρο του δούκα του Εδιμβούργου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Windsor. Αντί να περπατήσουν δίπλα δίπλα, τα δύο αδέρφια προτίμησαν να έχουν ανάμεσά τους τον ξάδερφό τους, Peter Phillips, κάτι το οποίο φούντωσε τις φήμες σχετικά με την αντιπάθεια που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Τα κυριότερα στιγμιότυπα από την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου

Στην πραγματικότητα όμως οι δύο πρίγκιπες φαίνεται πως έχουν συμφιλιωθεί. Τα αδέρφια φάνηκαν να συνομιλούν μαζί με τη σύζυγο του William, Kate Middleton, καθώς έβγαιναν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor. Όταν εκείνη απομακρύνθηκε, οι δύο τους συνέχισαν τη συζήτησή τους.

Ο δημοσιογράφος του ITV Tom Bradby, ο οποίος είναι φίλος με τα αδέρφια, είπε: "Λέγεται συχνά ότι οι κηδείες είναι στιγμές συμφιλίωσης και αυτό είναι ένα θέαμα που, για να είμαστε ειλικρινείς, πολλοί άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να δουν, κυρίως άτομα μέσα στην ίδια την οικογένεια"

Δες το βίντεο:

Loading...

Πρίγκιπας Φίλιππος | Ο τρόπος με τον οποίο τιμήθηκε η ελληνική καταγωγή του στην κηδεία του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ