Follow us

Xριστίνα Κεφαλά | Το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη Κατσούλη

Και η δημόσια απάντησή της (pic).

Χριστίνα Κεφαλά NDP

Ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη Κατσούλη στα DM της στο Instagram η Χριστίνα Κεφαλά. Πιο συγκεκριμένα, η 28χρονη που εδώ και λίγες ημέρες έχει αποχωρήσει από το Survivor, έχει δημιουργήσει όπως φαίνεται μερικά ερωτηματικά αναφορικά με το είδος της σχέσης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο για μικρό χρονικό διάστημα πριν μπουν στο reality επιβίωσης αλλά ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί και το είδος της σχέσης τους. Μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, ήταν αρκετά αιχμηρή σε όσα είπε για εκείνον.

Χριστίνα Κεφαλά | Η εμφάνιση με το νέο της hair look στο αεροδρόμιο - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της στην Ελλάδα

Έτσι, ένας φίλος του 30χρονου φαίνεται πως ενοχλήθηκε και της έστειλε ένα πολύ προσβλητικό μήνυμα. "Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου. Υπάρχουν οι άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σeξ. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση... Άντε κοριτσάκι μου καλό", έγραφε μεταξύ άλλων.

Η Χριστίνα Κεφαλά λοιπόν έδωσε δημόσια την απάντησή της: "Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω και κότσια. Άλλοι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι! Άντε αγοράκι μου καλό εσύ".

Xριστίνα Κεφαλά | Το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη Κατσούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ