Follow us

The Next Generation | 11 celebrity παιδιά που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους

... και έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους!

MissBloom TEAM
καζακου-λιαντου-νικολαιδη NDP Photo Agency

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλά παιδιά αποφασίζουν για την επαγγελματική τους καριέρα επηρεασμένοι από τις επιλογές των γονιών τους. Και αυτό συμβαίνει επειδή πρώτα οι γονείς έχουν μεταδώσει την υπερβολική αγάπη για το αντικείμενο τους στην επόμενη γενιά σε συνδυασμό με το ταλέντο που "μεταφέρεται" γονιδιακά. Απόδειξη τα 11 παιδιά διασήμων που ακολούθησαν τα χνάρια των επιτυχημένων γονιών τους.

1. Γιώργος Κακοσαίος

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής με τα τραγούδια του να έχουν γίνει ήδη επιτυχίες και τις συνεργασίες του με άλλους διάσημους τραγουδιστές να πληθαίνουν.

Loading...

2. Good Job Nicky

Γνωστός και ως Νικόλας Βαρθακούρης, ο πολλά υποσχόμενος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη έχει ήδη ανακηρυχθεί ως το απόλυτο pop είδωλο, με τα τραγούδια του να μετρούν ήδη εκατομμύρια views στο YouTube.

Loading...

3. Τζένη Καζάκου

Με το βαρύ όνομα της γιαγιάς της, Καρέζη και μια στρατιά ηθοποιών στην οικογένειά της, η Καζάκου δύσκολα θα ξέφευγε από τον κανόνα, χωρίς να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο, και μάλιστα ακούγεται πως θα πραγματοποίησει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη mini σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

Loading...

4. Δανάη Λιβιεράτου

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ φαίνεται πως λατρεύει τον χώρο του τραγουδιού και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δηλώνει με τα βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, επιδεικνύοντας τις φωνητικές της ικανότητες.

Δανάη Λιβιεράτου | 5+1 λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι η 19χρονη έχει το star quality

Loading...

5. Χριστόφορος Βλαχάκης

Αν και έκανε ένα πέρασμα από την υποκριτική, με τη συμμετοχή του στο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου "Τατουάζ", ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, το όνειρό του είναι η μουσική. Μεγαλωμένος με Beatles και έχοντας υπάρξει κιθαρίστας του πατέρα του για 2 χρόνια, ο Βλαχάκης είναι έτοιμος να χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο.

Loading...

6. Μελίνα Νικολαΐδη

Αν και μόλις 17 ετών έχει δείξει ήδη την κλίση της προς τη μουσική, με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να μοιράζεται συχνά με τους followers της βίντεο με ντουέτα μαμάς και κόρης.

Loading...

7. Σκιαδαρέσες (Όλγα & Νίκη Σκιαδαρέση)

Όπως βάφτισαν το γκρουπ τους, οι κόρες της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ή αλλιώς "Σκιαδαρέσες" φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει τα ταλέντα και των δύο γονιών τους αφού οι δίδυμες αδερφές κάνουν καριέρα και στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική.

8. Αφροδίτη Λιάντου

Με σπουδές μουσικής και τραγουδιού στο Λονδίνο, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια έκανε το ντεμπούτο της στη showbiz μέσα από την κυκλοφορία τραγουδιών και τώρα, σύμφωνα με ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του γνωστού σκηνοθέτη.

Loading...

9. Δημήτρης Σχοινάς

Με την πρώτη του εμφάνιση στο τραγούδι να χρονολογείται γύρω στο 2006, κάνοντας guest στο τραγούδι του μπαμπά του, Διονύση Σχοινά, ο Δημήτρης φέτος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, με την μαμά Καίτη Γαρμπή και τον πατέρα του να δηλώνουν περήφανοι.

Loading...

10. Φαίδρα Μαρασλή

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα ακολουθεί τα χνάρια της μητέρα της και κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Και φαίνεται πως θα έχει μια λαμπρή πορεία.

Loading...

11. Κοσμάς Μεταξόπουλος

Ο δεύτερος γιος του θρυλικού Φώτη Μεταξόπουλου, ο 33χρονος Κοσμάς, ακολουθεί πιστά την καριέρα του πατέρα του, αφού και ο ίδιος γοητεύτηκε από τον χορό και ασχολείται με το αντικείμενο επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό μιούζικαλ ενώ διδάσκει στη σχολή του Φώτη Μεταξόπουλου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ