Follow us

Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου | Η εντυπωσιακή τούρτα και η ηλικία της

"Με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: "χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!"

Πόπη Τσαπανίδου Instagram

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η Τρίτη, 20 Απριλίου, για την Πόπη Τσαπανίδου, καθώς είχε τα γενέθλια της. Η γνωστή δημοσιογράφος, που συμπλήρωσε τα 54 χρόνια της και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, γιόρτασε σε συνθήκες social distancing, με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Κρατώντας τα μπαλόνια του εορταστικού decor, θέλησε να ευχαριστήσει όσους την τίμησαν με τις ευχές τους με μια αισιόδοξη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: "χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ" και το εννούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά!"

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ