Follow us

"Ο Γιώργος Λιβάνης δεν πιστεύει ότι κάτι γίνεται με Σάκη και Μαριαλένα"

"Αποφεύγει να μιλήσει".

Σάκης - Μαριαλένα Glomex

Στην κάμερα του "Love it” μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Δήμητρα Τσιριμιάγκου, η οποία είναι φίλη και του Σάκη Κατσούλη αλλά και του Γιώργου Λιβάνη. Φυσικά, αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας με τον τραγουδιστή ενώ σχολίασε και το πόσο κοντά έχει έρθει με τον πρώην σύντροφό της.

"Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από έναν χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι για να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί…" είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: "Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος…Την πάτησε και δεν ξεκολλάει."

Δες στο ακόλουθο απόσπασμα όσα είπε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ