Follow us

Beyoncé | Παρακολούθησε τον τοκετό της Kelly Rowland μέσω βιντεοκλήσης

Η Kelly Rowland γέννησε ενώ οι "αδελφές" της συμπαραστέκονταν μέσω βιντεοκλήσης.

Beyonce Splash News/Ideal Image

Στην Αμερική η διαδικασία του τοκετού είναι μια διαφορετική εμπειρία από ό,τι στην Ελλάδα. Εκτός από τις πολλές διαφορετικές επιλογές που έχει μια μαμά για το πώς θα γεννήσει, μπορεί να έχει μαζί της την ώρα της γέννας –εκτός από τον πατέρα του παιδιού- και άλλους συγγενείς ή φίλους.

Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, πως όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει το δεύτερο παιδί της, η Kelly Rowland ήθελε στο πλευρό της τις δύο αγαπημένες της "αδελφές" από τις Destiny’s Child, τη Beyoncé και τη Michelle Williams. Οι τρεις φίλες, όμως, λόγω των περιορισμών κατά της covid-19 δεν μπορούσαν να συναντηθούν από κοντά στο μαιευτήριο, έτσι επέλεξαν να είναι όλες μαζί στη γέννα μέσω βιντεοκλήσης.

Όπως αποκάλυψε η Rowland σε εκπομπή του People, η Beyoncé, η Tina Knowles και η Williams συνδέθηκαν με το δωμάτιο το μαιευτηρίου μέσω Zoom και παρακολούθησαν τη γέννα: "Είχαμε μια οικογενειακή συνάντηση στο Zoom. Μπόρεσαν να δουν τον Noah να έρχεται στον κόσμο, ήταν όμορφα".

Η Rowland δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τόσο η Beyoncé όσο και η Williams είναι φοβερές "θείες" και αμέσως την επισκέφτηκαν για να γνωρίσουν τον μικρό Noah που γεννήθηκε τον Ιανουάριο. Η ευτυχισμένη μαμά που έχει ακόμα ένα γιο, τον 6χρονο Titan Jewell, είπε πως η στιγμή που σύστησε τον γιο της στις φίλες της ήταν μαγική: "Τα κορίτσια ήταν εδώ στο σπίτι πρόσφατα και γνώρισαν το μωρό και ήταν σαν ένα άλλο μέρος της καρδιάς μου απλά μπόρεσε να μοιραστεί τον χώρο με την Michelle και τη Bey, ένα πραγματικό δώρο" είχε πει στο Entertainment Tonigh, εξηγώντας πως ο η φιλία της με τις Destiny’s Child είναι πραγματικά πολύτιμη, ειδικά σε μια βιομηχανία που είναι δύσκολο να κάνεις αληθινούς φίλους.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ