Follow us

Γιώργος Λιανός | "Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε η Μαριαλένα δεν θα έβρισκε ούτε γόπα"

Τα σχόλια του παρουσιαστή του Survivor.

Γιώργος Λιανός

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor η μπλε ομάδα. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες της έλαβαν μηνύματα από τους φίλους τους, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να απογοητεύεται που δεν είδε κάποιο μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη.

Όταν εξέφρασε μάλιστα την απογοήτευσή της στον Σάκη Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής είπε: "Άσε Μαριαλένα που στενοχωρήθηκες που δεν σου έστειλε μήνυμα ο Λιβάνης; Μετά από όλα όσα βλέπει εδώ και τόσο καιρό με τον Σάκη τρεις μήνες στο παιχνίδι; Μετά από τα "χράτσα χρούτσα” που ακούω εδώ περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα. Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια Μαριαλένα".

Η 25χρονη μιλώντας με τη σειρά της στις κάμερες, εξήγησε: "Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν".

Μέσα λοιπόν από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός, δεν παρέλειψε να σχολιάσει για ακόμη μια φορά με χιούμορ όσα βλέπουμε να εκτυλίσσονται στο Survivor.

Σχετικά λοιπόν με τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη, είπε "Ναι η Μαριαλένα τον έψαχνε τον σύντροφό της, δεν έστειλε στο έπαθλο επικοινωνία. Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε…γόπα".

Τη δήλωσή του είδαμε μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ