Follow us

Madonna | To "αντίο" της στον προστατευόμενό της, Nick Kamen

Η Madonna είχε στηρίξει τον Βρετανό τραγουδιστή στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Madonna Splash News/Ideal Image

Ο Nick Kamen γνωστός στη δεκαετία του '80 ως μοντέλο της Levi's και τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 59 ετών με πολλούς συναδέλφους του να εκφράζουν στα social media τη θλίψη τους για την τραγική είδηση.

Η Madonna που είχε συνεργαστεί με τον Kamen στις αρχές της καριέρας του έγραψε ένα συγκινητικό post για τον θάνατό του: "Σπάει η καρδιά μου που μαθαίνω ότι έφυγες. Ήσουν πάντα ένας καλός και γλυκός άνθρωπος και υπέφερες τόσο πολύ. Ελπίζω να είσαι πιο ευτυχισμένος όπου κι αν είσαι, Nick Kamen”.

Η star ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες της με τον Kamen από την εποχή που συνεργάζονταν και έκαναν στενή παρέα.

Ο Kamen έγινε ευρέως γνωστός όταν σε ηλικία 18 ετών πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση για τα Levi's τζιν καταφέρνοντας να την κάνει την τέταρτη καλύτερη διαφήμιση όλων των εποχών. Τότε η Madonna τον είχε προσεγγίσει προκειμένου να συνεργαστούν στο τραγούδι που είχε γράψει με τον Stephen Bray ενώ αργότερα συνεργάστηκαν και στο άλμπουμ του 1986 'Each Time you Break my Heart' που κατάφερε να ανέβει στο top five των charts.

H Madonna έχει δηλώσει ότι είχε εμπνευστεί από το ταλέντο του και την όμορφη φωνή του ενώ μετά τη συνεργασία τους, η καριέρα του Kamen πήρε άλλη πορεία καταφέρνοντας να κάνει τέσσερα άλμπουμ από το 1987 έως το 1992 που ξεχώρισαν στα charts, με επιτυχίες όπως το "Loving You Is Sweeter Than Ever”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ