Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Ποζάρει στον φακό του Στέλιου Μανουσάκη με το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα

Άνετη και ultra stylish λίγο πριν γεννήσει.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μια ακόμη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη. Η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά που απολαμβάνει την πρωτόγνωρη αυτή για εκείνη εμπειρία στο πλευρό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιου Μανουσάκη, δεν σταματά να μένει ενεργή στα προσωπικά της social media και να επικοινωνεί όλα της τα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ήταν άλλωστε από τον λογαριασμό της στο Instagram που μοιράστηκε το επερχόμενο baby boom ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Loading...

Σε πιο φρέσκα νέα, η παρουσιάστρια που βρίσκεται στη Ζυρίχη, δεδομένου ότι ο αγαπημένος της εργάζεται ως γυναικολόγος στην Ελβετία, πόζαρε ξανά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, χάρισε για ακόμη μια φορά στιλιστική έμπνευση στις εγκυμονούσες που θέλουν να είναι άνετες χωρίς να χάνουν το στιλ και την κομψότητά τους, επιλέγοντας ένα maxi φόρεμα στο πιο ανοιξιάτικο χρώμα, το φούξια. Το look ολοκλήρωσε με λευκά sneakers, γυαλιά ηλίου και το αγαπημένο της messy updo.

Mama in pink

"Έβγαλε ήλιο ☀️☀️☀️αλλά σε 2 ώρες θα βρέχει πάλι" σημείωσε στη λεζάντα της μιλώντας για τον καιρό στη Ζυρίχη. Όσον αφορά τον φωτογράφο, όχι δεν είναι κάποιος έμπειρος επαγγελματίας, αλλά ο Στέλιος Μανουσάκης, όπως μαρτυρά το hashtag "credits to my love".

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ