Follow us

Τριαντάφυλλος | Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του (vid)

"Ο Τριαντάφυλλος είναι Survivor, έχει μάθει να επιβιώνει από 15χρονών, από τότε που χάσαμε τον πατέρα μας".

Δέσποινα Χατζηνικολάου Glomex

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Πέμπτης, 3 Ιουνίου, η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα Χατζηνικολάου. Μια μέρα μετά την προβολή της αποχώρησης του αδερφού της από το Survivor, μίλησε εμφανώς συγκινημένη για τον τραγουδιστή και αποκάλυψε ότι για εκείνη ήταν αναμενόμενο αυτό το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι είχε υπάρξει δέκα φορές υποψήφιος.

"Την περίμενα κάπως την αποχώρηση του αδερφού μου. Συγκινηθήκαμε φυσικά. Χάρηκε ο Τριαντάφυλλος που αποχώρησε γιατί προφανώς είχα κουραστεί, ήθελε να δει το παιδί του, να έρθει στην οικογένειά του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη, τα μηνύματα ήταν άπειρα… Το περίμενα πως θα αποχωρήσει γιατί εντάξει δέκα φορές υποψήφιος, που να πάει άλλο.

Κύριε Μικρούτσικε εντάξει, δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σας. Έχετε την άποψή σας, κρατήστε την για εσάς. Ο Τριαντάφυλλος χθες έφυγε αξιοπρεπέστατα, έφυγε κύριος με ψηλά το κεφάλι, τους χαιρέτησε όλους, άσχετα αν τον χλευάζανε, του έλεγαν άσχημα λόγια. Συγκινούμαι τώρα συγγνώμη. Έφυγε κύριος, κύριος.

Ο Τριαντάφυλλος τους αγκάλιασε όλους γιατί έχει μεγάλη ψυχή και μεγάλη καρδιά και το απέδειξε χθες ακόμα μια φορά. Ο Τριαντάφυλλος είναι Survivor, το Survivor είναι επιβίωση, έχει μάθει να επιβιώνει από 15χρονών, από τότε που χάσαμε τον πατέρα μας, επιβιώνει. Δουλεύει σαν το σκυλί από 17 ετών. Μας βοήθησε σε όλα, εμένα, τη μαμά μου, όλους. Ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής. Πέρα από το χρηματικό ποσό που πήρε που δε ξέρω ποιο είναι και δε με ενδιαφέρει, είναι νικητής έτσι κι αλλιώς του Survivor."

Οι δηλώσεις της αδερφής του Τριαντάφυλλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ