Follow us

Khloe Kardashian & Tristan Thompson χώρισαν (ξανά!) | Η αιτία του χωρισμού τους και η ανάρτηση όλο νόημα

Το ζευγάρι φαινόταν να τα πηγαίνει καλά μέχρι τη μοιραία είδηση που οδήγησε τους πρώην συντρόφους στον χωρισμό.

MissBloom TEAM
Khloe Kardashian - Tristan Thompson Splash News/Ideal Image

Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν ξανά και σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ κάποιες εβδομάδες.

Η Kim Kardashian μιλάει για τον χωρισμό της από τον Kanye West

Τίτλοι τέλους έπεσαν μέσα στην εβδομάδα για το ριάλιτι σόου της οικογένειας ύστερα από 20 σεζόν, με την ίδια μοίρα να αποκτά και η ιστορία αγάπης του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον τους, "οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Δεν υπάρχει δράμα. Όλα είναι φιλικά και βρίσκονται στην ίδια σελίδα σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα της True".

Η αιτία χωρισμού

Και μπορεί μέχρι τώρα, τα πράγματα να φαίνονταν πως ήταν ευνοϊκά για το ζευγάρι, έχοντας βάλει στο πρόγραμμα να αποκτήσουν και ένα δεύτερο παιδί, μία είδηση στάθηκε η αφορμή να χωρίσουν για δεύτερη φορά.

Για ακόμη μία φορά, ο Thompson βρέθηκε μπλεγμένος ύστερα από τη δήλωση που έκανε το μοντέλο Sydney Chase, ότι οι δυο τους είχαν σχέση της μίας βραδιάς το περασμένο φθινόπωρο. Ενώ παράλληλα, νέα δημοσιεύματα ήθελαν τον παίκτη του NBA να παραβρίσκεται σε ένα πάρτι στο Bel Air με 3 γυναίκες, βγαίνοντας από ένα δωμάτιο ατιμέλητος και μάλιστα μία ημέρα μετά αφού είχε φωτογραφηθεί να γευματίζει με την Kardashian και την 3 ετών κόρη του, True.

Ύστερα από το περιστατικό αυτό και με τα σχετικά δημοσιεύματα της Daily Mail να οργιάζουν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού άργησαν να απαντήσουν, με τον Thompson να ανεβάζει ένα tweet, υπονοώντας πως ό,τι έχει δημοσιευθεί είναι ψέματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο παίκτης του NBA πιάνεται στα πράσα να απατά την αγαπημένη του. Λίγο πριν η Kardashian φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα βίντεο είχε κυκλοφορήσει με τον σύντροφό της να βρίσκεται μαζί με δύο άγνωστες γυναίκες σε ερωτικά τετ-α-τετ. Το ζευγάρι στην αρχή έμεινε μαζί, αποφασίζοντας να χωρίσουν τον Φεβρουάριο του 2019, όταν βγήκε στη φορά η είδηση πως ο Thompson είχε απατήσει ξανά την Kardashian με την καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Η ίδια μετά από καιρό αποφάσισε να συγχωρήσει και τους δύο, προχωρώντας στην επανασύνδεση με τον πατέρα του παιδιού της. Εν τέλει, όπως ήταν αναμενόμενο ούτε η δεύτερη προσπάθεια δεν ευωδόθηκε με το ζευγάρι να χωρίζει- πιθανολογούμε οριστικά αυτή τη φορά.

Η ανάρτηση όλο νόημα

Και μπορεί αυτή την περίοδο να προωθεί το brand της Good American και τα περισσότερα stories της να αναφέρονται στις νέες αφίξεις προϊόντων της, όμως η Khloe Kardashian δεν παρέλειψε να ανεβάσει ένα κείμενο όλο νόημα, που φυσικά την αντιπροσώπευε πλήρως. Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω στόρι, το οποίο ήταν αναδημοσίευση από τον λογαριασμό της συγγραφέως Stephanie Bennet Henry έγραφε : "Είμαι ήρεμη γιατί ξέρω ότι ήμουν πάντα αληθινή, είχα τις καλύτερες προθέσεις, προερχόμενες από ένα καλό μέρος με όλη μου την καρδιά, και εύχομαι το καλύτερο σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που δεν επιθυμούν τίποτα παρά να φωτίσουν τα άσχημα κομμάτια του εαυτού μου, και πάλι τους εύχομαι τα καλύτερα. Πάντα θα το κάνω. Πάντα κρατάω ευχές για όλους, αλλά ειδικά για εκείνους που επιθυμούν τίποτα περισσότερο από το να δουν το φως μου να σκοτεινιάζει. Γιατί; Επειδή το χρειάζονται περισσότερο. Την ηρεμία μου. Είναι δική μου. Είναι προσωπική, δεν σπάει και τη φυλάω με τη ζωή μου, γιατί για τη ζωή μου κέρδισα αυτές τις ανοησίες. Δεν μπορεί να σπάσεις πέρα από το φως μου. Δεν μπορείς να ταράξεις την ηρεμία μου. Είναι δική μου".

Khloe Kardashian & Tristan Thompson χώρισαν (ξανά!) | Η αιτία του χωρισμού τους και η ανάρτηση όλο νόημα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ