Follow us

Summer 2021 | Οι πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες των Ελλήνων celebrities

Φωτογραφικά στιγμιότυπα με έντονο άρωμα καλοκαιριού.

MissBloom TEAM
celebrities καλοκαιρινές διακοπές Instagram Screenshot

"Χρώματα, άνοιξη, βόλτα στον ήλιο" τραγουδούσε στο καλοκαιρινό άσμα η Θεοδοσία Τσάτσου, το μουσικό χαλί που θα μπορούσε να συνοδεύσει τις καλοκαιρινές φωτογραφίες των Ελλήνων celebrities, οι οποίοι με την πρώτη άνοδο της θερμοκρασίας - και την πρώτη ευκαιρία που βρήκαν - ξεχύθηκαν στα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τις πρώτες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου

Το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο, λίγο πριν τη συναυλία του τραγουδιστή στο "Άλσος" και ταξίδεψε μέχρι τη Σκύρο όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους.

Loading...


Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος , η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γέμισε μπαταρίες, ταξιδεύοντας στα Κουφονήσια, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Loading...

Έλενα Χριστοπούλου

Στην ίδια παρέα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση.

Loading...

Βασιλική Ρούσσου

Αφού και εκείνη επισκέφθηκε τα Κουφονήσια, συναντώντας την "προστάτιδά" της Έλενα Χριστοπούλου, η Βασιλική Ρούσσου συνέχισε το τουρ στις Κυκλάδες, ταξιδεύοντας αυτή τη φορά προς τη Σαντορίνη.

Loading...

Κάτια Ταραμπανκό

Με καλοκαιρινή διάθεση και αντίστοιχη φωτογραφία καλωσόρισε την περίοδο του καλοκαιριού και το μοντέλο, που απόλαυσε όμορφες στιγμές στην παραλία.

Loading...

Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την ηθοποιό να μας χαρίζει τις πιο υπέροχες φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε μαζί τους στη Λήμνο.

Loading...

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ένα τριήμερο στην Ανάφη, με την όμορφη παρουσιάστρια να μοιράζεται μαζί μας την πρώτη της βουτιά.

Loading...

Μαρία Μπεκατώρου

Ύστερα από μία απαιτητική τηλεοπτική χρονιά για την παρουσιάστρια, η Μαρία Μπεκατώρου ταξίδεψε στη Φολέγανδρο για να ξεκουραστεί και να κάνει τις πρώτες της βουτιές, σημαίνοντας την αρχή των διακοπών.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ