Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Πρώτο teaser για τη νέα της εκπομπή στο Mega - Το νεανικό look

Η "βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης" Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την εκπομπή της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη

Ραντεβού πάλι κάθε μεσημέρι, από τον Σεπτέμβριο στο MEGA, για την "βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης", την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους, η "βασίλισσα της μεσημεριάνης ζώνης", η Ελένη Μενεγάκη, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την συχνότητα του Mega.

Οι πληροφορίες για τη νέα εκπομπή της διαρρέουν με το σταγονόμετρο, και δεν γνωρίζουμε ακόμα το πάνελ και οι συνεργάτες της. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που θέλουν παλιούς αγαπημένους αλλά και νέους συνεργάτες να πλαισιώνουν την Ωραία Ελένη στο νέο της ξεκίνημα από το Mega, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση.

Το σίγουρο είναι ότι η αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή παραμένει σταθερή στο πλευρό της.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε από το Mega και το πρώτο teaser για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο τοπ με ανοιχτό ντεκολτέ, και μαύρο παντελόνι.

Την εντυπωσιακή εμφάνιση συνδύασε με ασημένια κοσμήματα και τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά της. Στο φόντο υπάρχουν μαύρα πουά που αλλάζουν σε καρδούλες...

Σύμφωνα με τις φήμες το ΜΕGA ξόδεψε πάνω από 40.000 ευρώ για το πλατό της νέας εκπομπής, για ειδικούς φωτισμούς και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ