Follow us

Εντυπωσιάζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 87 της | Το τολμηρό look που επέλεξε σε επίσημη έξοδο με τον σύντροφό της

Στην Επίδαυρο με τον αγαπημένο της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

MissBloom TEAM
Ζωζώ Σαπουντζάκη NDP

Την περασμένη Παρασκευή η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ιφιγένεια η εν Ταύροις" προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον σε διάσημους και μη, οι οποίοι προσήλθαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσουν την αρχαία τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτες στον ημιτελικό του Survivor

Με πρωταγωνίστες τους Λένα Παπαληγούρα (Ιφιγένεια), Μιχάλη Σαράντη (Ορέστης), Νίκο Ψαρρά (Θόας), Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη (Αγγελιοφόρος), Προμηθέα Αλειφερόπουλο (Πυλάδης), Κίττυ Παϊταζόγλου (Κορυφαία Χορού) και τη Χαρούλα Αλεξίου στον ρόλο της Θεάς Αθηνάς, το αποτέλεσμα ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό κριτικό θεάτρου, με το ζεστό χειροκρότημα του κοινού να αποτελεί την ανταμοιβή των συντελεστών της παράστασης.

Πλήθος διάσημων καλεσμένων επισκέφθηκε την Επίδαυρο, ανάμεσα στους οποίους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την απόλυτη σταρ του Ελληνικού Κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η 87χρονη ηθοποιός εθεάθη να κάθεται πλάι στον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο, με την επίσκεψή τους στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, να αποτελεί μία από τις πολύ σπάνιες εξόδους τους. Η κ. Σαπουντζάκη ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη και φήμες θέλουν την ίδια να είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

Εντυπωσιάζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 87 της | Το τολμηρό look που επέλεξε σε επίσημη έξοδο με τον σύντροφό της

Η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Τολμηρή όπως πάντα στις στιλιστικές της επιλογές, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σύνολο που αποτελείτο από μία διχτυωτή λευκή μπλούζα με κεντήματα - η κ. Σαπουντζάκη ενέδωσε στο fishnet trend με τον δικό της τρόπο - και μία λευκή φούστα με layers. Ολοκλήρωσε το λουκ της κρατώντας έναν λευκό φάκελο ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της κινήθηκαν σε γνώριμους δρόμους, με ένα beauty look που αποτελεί σήμα κατατεθέν της καλλιτέχνιδος εδώ και πολλά χρόνια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη Επίδαυρος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ