Follow us

Δανάη Μπάρκα | Η εξομολόγηση που έκανε για τους πρώην συντρόφους της

"Γυρνάμε αν νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε εκεί… Όχι από ανασφάλεια, όχι από φόβο (μοναξιάς) όχι από αδυναμία.'

danai barka NDP Photo Agency

Μπορεί την Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και να ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως ήδη της λείπει η επαφή και η επικοινωνία με τον κόσμο. Έτσι, σήμερα, πρώτη Δευτέρα χωρίς εκπομπή αποφάσισε να κάνει το γνωστό παιχνίδι με τις ερωτήσεις στο Instagram και να λύσει όποιες απορίες είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μία από αυτές μάλιστα αφορούσε την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την άποψη που έχει για όσους επιστρέφουν ξανά και ξανά σε πρώην συντρόφους.

Συγκεκριμένα έγραψε "Άλλο ένα θέμα που ρωτάτε πολύ (και πολλοί). (Όχι ότι είμαι ψυχολόγος αλλά θα πω και εγώ τη γνώμη μου) Θεωρώ ότι υπάρχει όλο αυτό το "ταμπού” με τους πρώην χωρίς λόγο. Ναι, αν ένας κύκλος δεν έχει κλείσει και θεωρούμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πάρουμε αποφάσεις και να οριστικοποιηθεί μέσα μας το τι συμβαίνει, γυρνάμε.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και παίζει μεγάλο ρόλο η συγκυρία και οι άνθρωποι. Γυρνάμε αν νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε εκεί… Όχι από ανασφάλεια, όχι από φόβο (μοναξιάς) όχι από αδυναμία. Από θέληση να τα κάνουμε όλα. Και αν θεωρούμε ότι κάτι έχει να δώσει ακόμα να το διεκδικούμε, να το δείχνουμε και να το φωνάζουμε πριν το χάσουμε".

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα | Η εξομολόγηση που έκανε για τους πρώην συντρόφους της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ