Follow us

Jason Sudeikis | Σπάει τη σιωπή του σχετικά με τον χωρισμό του από την Olivia Wilde

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 9 χρόνια, έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά.

MissBloom TEAM
Jason Sudeikis - Olivia Wilde Splash News/Ideal Image

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, ειδικά όταν συμβαίνει υπό το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι και του κοινού. Για τον Jason Sudeikis, η ιστορία είναι γνωστή, από τη στιγμή που ο χωρισμός του από την Olivia Wilde έγινε πρωτοσέλιδο. Λίγους μήνες αργότερα, ο ηθοποιός σπάει τη σιωπή και αναφέρεται στο ζήτημα που για καιρό τον είχε πληγώσει βαθιά.

Celebrity χωρισμοί | Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2020

Το ζευγαρι ήταν μαζί από το 2011, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, με τα σύννεφα να εμφανίζονται στη σχέση τους στο τέλος του 2020. Τον Νοέμβριο του 2020 θα ανακοινώσουν την από κοινού απόφασή τους να συνεχίσουν χωριστούς δρόμους, με την είδηση της νέας σχέσης της Olivia Wilde με τον Harry Styles να σοκάρει τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν περίμενε πως τόσο σύντομα η μητέρα των παιδιών του θα μπορούσε να προχωρήσει. Η ηθοποιός γνώρισε τον πρώην τραγουδιστή των One Direction στα τέλη του 2020 και αφού συμμετείχαν μαζί στην ταινία "Don't Worry Darling" και λίγους μήνες αργότερα ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" να μετακομίζει τα πράγματά της στο σπίτι του Styles. Οι φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές, πάλι, στην Ιταλία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και επιβεβαίωσαν πως οι νέοι σύντροφοι απολαμβάνουν τον έρωτά τους, παρά τα δέκα χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά.

Ύστερα λοιπόν από την αποκάλυψη της σχέσης της πρώην συντρόφου του αλλά και της δικής του με συμπρωταγωνίστρια από τη σειρά "Ted Lasso", στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Sudeikis κατάφερε να το πάρει απόφαση, αφού στην αρχή είχε δηλώσει πως ήταν συντετριμμένος από την κατάσταση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ και αφού ερωτήθηκε πότε συνέβη ο χωρισμός τους, ο ηθοποιός απάντησε πως έγινε τον Νοέμβριο του 2020 ενώ επιβεβαίωσε πως πλέον οι δυο τους δεν μένουν μαζί.

"Θα έχω καλύτερη κατανόηση του γιατί χωρίσαμε σε έναν χρόνο και μία ακόμα καλύτερη σε δύο και μια ακόμα μεγαλύτερη σε πέντε. Θα γίνει από το βιβλίο της ζωής μου σε ένα κεφάλαιο, σε μία παράγραφο, σε μία γραμμή, σε μία λέξη, σε μία μουντζούρα", δήλωσε ο Sudeikis για τον χωρισμό του από την Wilde.

Οσό για το γεγονός ότι επρόκειτο για έναν δημόσιο χωρισμό, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως είναι μία εμπειρία από την οποία είτε μαθαίνεις κάτι, είτε απλά φτιάχνεις δικαιολογίες γι'αυτή. "Παίρνεις την ευθύνη, γίνεσαι υπόλογος για τις πράξεις σου και προσπαθείς να μάθεις κάτι πέρα από το προφανές", δήλωσε ο ηθοποιός.

Προτεραιότητα για τον ίδιο αλλά και για την πρώην σύντροφό του, Olivia Wilde, παραμένουν τα δυο τους παιδιά, ο 7 ετών Otis και η 4 ετών Daisy, για τα οποία προσπαθούν να κρατούν φιλικές σχέσεις, για να τους χαρίσουν ένα υγιές περιβάλλον, παρά το γεγονός πως πλέον δεν είναι ζευγάρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ