Follow us

Διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδης | Άλλα 5 διάσημα ζευγάρια που εξέδωσαν ανακοίνωση χωρισμού στα MME

Γιατί είναι καλύτερα ένα δυσάρεστο γεγονός να γίνεται γνωστό από την πηγή.

MissBloom TEAM
Βανδή - Νικολαΐδης NDP Photo Agency

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από πεντε περίπου μήνες η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι μετά από 18 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Νιώθοντας πως όφειλαν μία εξήγηση στο κοινό τους, εξέδωσαν μία ανακοίνωση, ενημερώνοντας τα μέσα και τους φαν για την απόφασή τους, ζητώντας φυσικά την κατανόησή τους για τη δύσκολη αυτή στιγμή που περνάει η οικογένειά τους.

Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλούσε για μία και μοναδική φορά για τη Δέσποινα Βανδή

Φυσικά και δεν μιλάμε για το πρώτο διάσημο ζευγάρι που ύστερα από την απόφαση του χωρισμού, έβγαλε δημόσια ανακοίνωση προς τα μέσα. Πέντε ακόμη αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz δοκίμασαν την πρακτική αυτή για να ενημερώσουν από κοινού για τη νέα σελίδα στη ζωή τους.

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Η παρουσιάστρια και το διεθυντικό στέλεχος του Ant1 ύστερα από 9 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, στέλνοντας ένα Δελτίο Τύπου στα μέσα. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους έγραφε: "Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά. Ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους".

Διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδης | Άλλα 5 διάσημα ζευγάρια που εξέδωσαν ανακοίνωση χωρισμού στα MME

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Πέρα από τον χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να πάρει διαζύγιο και στον επαγγελματικό τομέα, με τη Φαίη Σκορδά να συνεχίζει μόνη της το πρωινό του Ant1. Ύστερα από τις φήμες που κυκλοφορούσαν καιρό για τον ενδεχόμενο χωρισμό τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παραδέχθηκαν πως πλέον δεν είναι ζευγάρι μέσω ανακοίνωσής τους στην εφημερίδα Real News, που έγραφε "Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα µας ενώνουν για πάντα". Πλέον, το πρώην ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις, ενώ μέσα στη σεζόν που κλείνει συναντήθηκαν ξανά μαζί ως συμπαρουσιαστές στην πρωινή εκπομπή.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Σοφία Παυλίδου - Χρήστος Φερεντίνος

Το ζευγάρι που σπάνια απασχολούσαμε τα μέσα αφού για χρόνια κρατούσε χαμηλό προφίλ, αποφάσισε να ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό του, ύστερα από τις φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί. Έτσι τον Οκτώβριο του 2016 οι πρώην σύντροφοι δήλωσαν: "Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμος, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο κι έτσι θα είμαστε πάντα.".

Χρήστος Φερεντίνος Σοφία Παυλίδου

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος

Ο χωρισμός τους αποτέλεσε ένα μεγάλο σοκ και προκάλεσε έκπληξη από τη στιγμή που ανακοινώθηκε λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της εκπομπής, την οποία συμπαρουσίαζαν στο Mega. Το πρώην ζευγάρι μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας είχε ανακοινώσει στο τότε site του Πέτρου Κωστόπουλου: "Μετά από πολύ πόνο, αλλά και αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας. Καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας. Στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια".

Μπαλατσινού - Κωστόπουλος

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Με απόλυτη τυπικότητα είχε ανακοινωθεί η είδηση του χωρισμού των δύο ηθοποιών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μία κόρη, αφού τον Σεπτέμβριο του 2017, η δικηγόρος τους, Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου είχε δώσει στη δημοσιότητα το δυσάρεστο νέο. Ειδικότερα, η ανακοίνωση ανέφερε πως "O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή". Οι δυο τους μεγαλώνουν από κοινού τη μικρή Εύα, ενώ μάλιστα έχουν προχωρήσει σε νέες σχέσεις. Η Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό της παντρεύτηκε τον σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο τον περασμένο Απρίλιο έκλεισε δύο χρόνια γάμου, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.

Τσιμιτσέλης Λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ