Follow us

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Τι φόρεσαν οι διάσημες καλεσμένες στον γάμο τους

Πάρε έμπνευση από τις εμφανίσεις των διάσημων προσκεκλημένων, αν κι εσύ είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο σε νησί.

MissBloom TEAM
Δαναη Μιχαλακη - Γιώργος Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Αν και η ημερομηνία του γάμου τους αποτέλεσε για καιρό μυστήριο, αφού το ζευγάρι δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια, οι ηθοποιοί Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου και είπαν το ναι σε έναν εντυπωσιακό, νησιώτικο γάμο στη Σύρο.

Από τη Δήμητρα Μέρμηγκα και την εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο μέχρι τη λευκή δημιουργία της Καινούργιου | 5 ιδανικά φορέματα για πολιτικό γάμο

Ο πολιτικός γάμος πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη Τσιροπίνα ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού. Η τοποθεσία δεν ήταν τυχαία για το ζευγάρι, αφού η Σύρος αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα της πρωταγωνίστριας της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Από την ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το υπόλοιπο καστ, που παραβρέθηκε σύσσωμο ώστε να τιμήσει με την παρουσία του τους φίλους τους. Πολλές ήταν οι εμφανίσεις των καλεσμένων που δεν πέρασαν απαρατήρητες και χωρίς αμφιβολία μάς δίνουν την έμπνευση για τους επικείμενους γάμους του καλοκαιριού, ειδικά αν δεν έχεις ιδέα τι να βάλεις ως καλεσμένη σε γάμο.

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Η Έλλη Τρίγγου, η τηλεοπτική αδερφή της Δανάης Μιχαλάκη, φόρεσε ένα εμπριμέ κυπαρίσσι φόρεμα με πολύχρωμα σχέδια, το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι κόκκινα πέδιλα και σκουλαρίκια κρίκους που έδιναν ένα πιο ανάλαφρο αέρα στο λουκ της.

Η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη, που είναι η σύντροφος του Αναστάσιου Ροϊλού, ο οποίος υποδύεται στη σειρά τον Νικηφόρο Σεβαστό, εμφανίστηκε με ένα άκρως καλοκαιρινό outfit με matchy matchy σύνολο που αποτελούνταν από ένα crop top με έναν ώμο σε φούξια απόχρωση και πολύχρωμα σχέδια και μία φούστα με το ίδιο pattern

Η πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου, η οποία συνοδεύτηκε από τον συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, φόρεσε μία αέρινη δημιουργία στην πιο ονειρεμένη παστέλ απόχρωση.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η μητέρα του γαμπρού και ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, με το bohemian λουκ της, που ήταν απόλυτα συμβατό με το ύφος του γάμου.

Δες παράκατω τις φωτογραφίες με τις εμφανίσεις:

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Τι φόρεσαν οι διάσημες καλεσμένες στον γάμο τους
Εριεττα Μανούρη - Αναστασης Ροιλος
Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ