Follow us

Seyma Subasi | Η επανασύνδεση της πρώην του Acun Ilicali με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα - Οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media

Δύο μήνες μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

MissBloom TEAM
Seyma Subasi Instagram

Μπορεί να μην περίμενε όσο η Jennifer Lopez για να επανασυνδεθεί με τον πρώην της, η Seyma Subasi, η πρώην σύζυγος του Acun Ilicali, όμως, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, κάνοντας μία δεύτερη προσπάθεια με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα, Mohammed Alsaloussi.

Acun Ilicali | Μας συστήνει για πρώτη φορά την κούκλα σύντροφό του

Και μπορεί μέχρι τωρα να είχαμε μάθει πως ο πρώην (και νυν πλέον) σύντροφός της την είχε εξαπατήσει, κάνοντάς την να πιστέψει, χωρίς να είναι αλήθεια, πως είχε αμύθητη περιουσία, τελικά μάλλον η φήμη φαίνεται να μην ισχύει, αφού το ζευγάρι βρήκε ξανά τον δρόμο του πίσω στην αγάπη.

Λίγους μήνες πριν και μόλις η Subasi είχε χωρίσει από τον Alsaloussi, είχε απευθυνθεί στον πρώην συζυγό της και τηλεοπτικό παραγωγό Acun για να την παρηγορήσει, ο οποίος επιλήφθηκε του θέματος και αποφάσισε να στείλει την ίδια και την κόρη τους σε μία έπαυλη στην Ίμπιζα.

Παρ'όλ'αυτά, η Subasi ίσως το ξανασκέφτηκε, μην ξεχνάμε πως πριν από λίγο καιρό και πριν την αναβολή του γάμου της με τον μεγιστάνα, είχε αποβάλλει, γεγονός που λογικά θα έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σχέση τους.

Αφού λοιπόν η καλλονή βρήκε ξανά τον εαυτό της, πήρε την απόφαση να ξαναπροσπαθήσει με τον Alsaloussi. Χθες, μάλιστα η ίδια αποφάσισε να ενημερώσει τους followers της για τη νέα σελίδα στη ζωή της, ανεβάζοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τον σύντροφό της και γράφοντας στο caption "Hi Baby". Επιπλέον, οι παλιές τους φωτογραφίες φαίνεται να επέστρεψαν στο προφίλ της Subasi, η οποία έχει σκοπό να επανορθώσει δίχως αμφιβολία για τον χαμένο χρόνο με αρκετές αναρτήσεις στο μέλλον.

Δες την ανάρτηση της επανασύνδεσης:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ