Follow us

Η Εύη Δαέλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη | "Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο"

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με τον Πέτρο Φιλιππίδη που συντάραξε το πανελλήνιο και απάντησε στο αν έχει δεχθεί παρενόχληση στον χώρο.

MissBloom TEAM
Εύη Δαέλη NDP Photo Agency

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν ένα γεγονός που ξάφνιασε αρκετό κόσμο εντός και εκτός του καλλιτεχνικού χώρου που δε γνώριζε για την κατά συρροή κακοποιητική συμπεριφορά του ηθοποιού και θα συνεχίζει για καιρό να απασχολεί τη χώρα μας, ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον χώρο της υποκριτικής.

Ελπίδα Νίνου | Η αλλαγή που έκανε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη στο Instagram

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα, μεταξύ αυτών και η Εύη Δαέλη που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Έλα στη θέση μου". Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο ζήτημα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον καλλιτεχνικό κόσμο, υποστηρίζοντας πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έχει μόνο η δικαιοσύνη.

Η ίδια στην ερώτηση αν έχει δεχθεί παρενόχληση στον χώρο, δεδομένου ότι είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, δήλωσε πως επειδή βρίσκεται στον χώρο από μικρή ηλικία ποτέ δεν είχε τον φόβο του κινδύνου. "Στάθηκα τυχερή, είχα εξαιρετικούς συνεργάτες αλλά και δυο γονείς βράχους, να με προσέχουν και να με προστατεύουν. ήμουν πολύ τυχερή, συνεργάστηκα με τους καλύτερους άψογα. Επειδή είμαι φύσει εξωστρεφής και αυθόρμητη, σαφώς και θα αντιδρούσα σε κάθε τέτοια περίπτωση. Δεν πρέπει να υπάρχει η λέξη φόβος." είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ