Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | "Η ζωή μου όλη" - Η τρυφερή φωτογραφία με τη Λένα Δροσάκη και τον γιο τους

Ο ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστος τις καλοκαιρινές του διακοπές.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ύστερα από την πρόσφατη περιπέτειά του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, που αποτέλεσε μία δικαίωση για τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από όλα τα δυσάρεστα των προηγούμενων ημερών.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο κορονοϊός "χτύπησε" την οικογένεια - Η περιπέτεια με τη σύζυγο και τον γιο τους

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και λίγα χρόνια, απέκτησε πριν από έναν χρόνο τον γιο τους, Αναστάση, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα έσβησε το πρώτο του κεράκι και έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ηθοποιός κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις - την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά τον παρακολουθήσαμε στη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" - αναζήτησε λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του.

Η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ήταν ο ορισμός της ηρεμίας και της αγάπης, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να νιώθει ευγνώμων για την οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο ο ίδιος, η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη και ο 1 έτους γιος τους, ρέμβαζαν τη θάλασσα ευτυχισμένοι. Ειδικότερα στο caption της φωτογραφίας, έγραψε: "Η αυγή μου και το χάραμα μου! Η αρχή μου και το τέλος μου! Το καλοκαίρι μου! Η ζωή μου όλη!".

Δες τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ