Follow us

Η Άννα Αμανατίδου αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βίας από σύντροφό της - Το δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για ένα θέμα ιδιαίτερα λεπτό και σοβαρό στις μέρες μας.

MissBloom TEAM
Αννα Αμανατίδου Instagram

Κάθε τραγική είδηση που περιλαμβάνει γυναικοκτονία, είτε περιστατικά βίας και κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στα μέσα αποτελεί ένα αγκάθι για κάθε γυναίκα, που ακόμα και αν δεν έχει βιώσει κάτι παρόμοιο, συμπάσχει, αφού εύκολα θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Η Άννα Αμανατίδου, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων GNTM, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια είχε πέσει θύμα βίας από σύντροφό της.

Κακοποιητικές σχέσεις: Mάθε να φεύγεις απ’ το πρώτο red flag

Προσπαθώντας να δώσει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες που έχουν υπάρξει θύματα τέτοιας συμπεριφοράς, το μοντέλο δήλωσε πως : "Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά".

Πέρα όμως από το δυσάρεστο περιστατικό που της είχε συμβεί και το οποίο δίνει ως παράδειγμα σε νέες κοπέλες ώστε να μην μένουν σε αυτές τις κακοποιητικές σχέσεις, η influencer αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στο αν υπάρχει κάποιος σύντροφος στον ορίζοντα. Η Άννα Αμανατίδου υποστήριξε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της. "Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας", είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ