Follow us

Ποια παίκτρια του GNTM πήρε διαζύγιο και είναι ξανά σε σχέση με διάσημο τράπερ;

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

MissBloom TEAM
gntm

Η Εμμανουέλα Μάινα μπαίνοντας στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι παιχνιδιού μοντέλων, GNTM, δεν πίστευε ούτε πως θα έβγαινε με νέο λουκ που θα της χάριζε μία πιο σύγχρονη εικόνα, ούτε ότι θα χώριζε τον σύζυγο της. Και όμως συνέβησαν και τα δύο με το μοντέλο να παίρνει την απόφαση να ολοκληρώσει το διαζύγιό της, μετά από 2 χρόνια γάμου.

Η Άννα Αμανατίδου αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βίας από σύντροφό της - Το δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η Εμμανουέλα Μάινα βρίσκεται σε σχέση με νέο σύντροφο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν της έχει κλέψει την καρδιά. Ο λόγος για τον επιτυχημένο τράπερ Skive ή αλλιώς Χρήστο Τρυψιάνη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή του νεαρού μοντέλου.

Loading...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, χωρίς να τραβάει τα βλέμματα και να προβάλλει τη σχέση, παρά οι δύο σύντροφοι προτιμούνμ περισσότερο να ζουν αληθινά την κάθε στιγμή.

Μάλιστα, πριν από περίπου έναν μήνα, ο Skive είχε αναρτήσει μία κοινή τους φωτογραφία, όπου ευχόταν στην Εμμανουέλα χρόνια πολλά, δεσμευόμενος πως θα είναι μαζί της και στα καλά και στα άσχημα.

Δες τη σχετικά ανάρτηση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ