Follow us

Οι τρεις κούκλες κόρες του Γιάννη Πλούταρχου φωτογραφίζονται μαζί στις διακοπές τους

Ο διάσημος μπαμπάς δηλώνει περήφανος για την οικογένειά του.

MissBloom TEAM
Γιάννης Πλούταρχος - Κατερίνα Κακοσαίου NDP Photo Agency

Δεν έχει τον τίτλο του "καλύτερου παιδιού" τυχαία, αφού ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από εξαιρετικός τραγουδιστής, αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στα παιδιά του και τη σύζυγό του παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Κατερίνα Κακοσαίου | Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πήρε το πτυχίο της (pics)

Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του Μαρία έχουν αποκτήσει 5 παιδιά, τα οποία όπως έχουμε δει στο Instagram έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά τους και κάποια από αυτά ενδέχεται να ακολουθήσουν την ίδια καριέρα. Μην ξεχνάμε πως ο Γιώργος Κακοσαίος ήδη έχει συγκεντρώσει ένα φανατικό κοινό, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετές επιτυχίες, ενώ η κόρη του Κατερίνα τραγούδησε με τον πατέρα της μια παλιά του επιτυχία.

Ο ίδιος δηλώνει περήφανος για τα παιδιά του αφού μεταξύ τους έχουν μία πολύ στενή σχέση και ο ένας υποστηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα. Συχνά, μάλιστα ο διάσημος μπαμπάς ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους ή αναρτά βίντεο όπου τραγουδούν όλοι μαζί. Αυτή τη φορά, οι κόρες του Κατερίνα, Ελεονώρα και Παναγιώτα μοιράστηκαν με τους followers τους μία κοινή τους φωτογραφία, που χωρίς αμφιβολία ο μπαμπάς τους θα ήθελε να τυπώσει για να την κορνιζάρει.

Δες τη φωτογραφία:

Οι τρεις κούκλες κόρες του Γιάννη Πλούταρχου φωτογραφίζονται μαζί στις διακοπές τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ