Follow us

Βάνα Μπάρμπα | Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μετά το ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Το "ευχαριστώ" στον ανιψιό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιο, και η φωτογραφία.

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα NDP Photo Agency

Η Βάνα Μπάρμπα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από το ατύχημα που υπέστη στην Επίδαυρο, το οποίο ήταν αρκετά σοβαρό, αφού η ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη | Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Η ίδια, θέλοντας, να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της έστειλαν τις θερμές ευχές τους αλλά και να τους δώσει μία ενημέρωση σχετικά με την υγεία της, ανέβασε μία φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου λέγοντας πως:

"Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον "ζεστό", φιλικό και άριστα οργανωμένο. Την ίδια, ακριβώς, "ζεστασιά" ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!".

Τέλος καλό, όλα καλά για την ηθοποιό, η οποία σύντομα θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της και στις υποχρεώσεις της.

Δες τη φωτογραφία της Βάνας Μπάρμπα:

Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και...

Posted by Vana Barba on Tuesday, August 24, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ