Follow us

Κωνσταντίνος Καζάκος | Οι εντυπωσιακές βουτιές με την 23χρονη καλλονή σύντροφό του στην πισίνα

Ο ηθοποιός και η Βασιλική Μακρή απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού.

kazakos NDP Photo Agency

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως διανύει ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βασιλικής Μακρή μετά το διαζύγιο του από την Ιωάννα Μαρτζούκου. Η 23χρονη σύντροφος του ηθοποιού εργάζεται ως χορεύτρια, έχει σπουδάσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης ενώ παραδίδει και σεμινάρια χρορού σε ερασιτέχνες με σχετική εμπειρία και σε επαγγελματίες χορευτές. Το νέο ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια μίας παράστασης στο Ηρώδειο με τους δυο τους να έρχονται γρήγορα κοντά.

Σε συνέντευξη του μάλιστα στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” και τη Δανάη Μπάρκα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε δηλώσει πως "Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Αυτή την περίοδο, το ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν και οι υποχρεώσεις. Η Βασιλική Μακρή δημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία που τους δείχνει να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε κάποια πισίνα με την ίδια μάλιστα να κάνει μία πολύ εντυπωσιακή ανάποδη βουτιά.

Δες εδώ το στιγμιότυπο

Κωνσταντίνος Καζάκος | Οι εντυπωσιακές βουτιές με την 23χρονη καλλονή σύντροφό του στην πισίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ