Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Τραγουδά με τη μητέρα της στην πισίνα, μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Μαμά και (εγκυμονούσα) κόρη τραγουδούν με τα μαγιό τους.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη

Τι κι αν η ίδια δεν έχει καν αναφερθεί ακόμη στα ευχάριστα νέα που εδώ και μερικούς μήνες τη θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί; Η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη είναι πλέον #confirmed μιας και η καλή της φίλη και τραγουδίστρια Νάγια, επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της DJ Rico περιμένουν αγοράκι.

"Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία, της έστειλα και πρόσφατα γιατί έμαθα για το μωράκι της, έμαθα ότι είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα, έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνη. Με το καλό, καλή λευτεριά να πω. Περιμένει και αγοράκι απ’ ότι έμαθα” είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Καλοκαίρι not.

Σε πιο φρέσκα νέα τώρα, η Κατερίνα Στικούδη μόλις απέδειξε ότι και στην περίπτωσή της το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, μιας και δημοσίευσε ένα βίντεο με τη μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό βλέπουμε τις δυο τους να τραγουδούν ένα από τα κλασικά τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου όσο απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα. Μάλιστα, αξιοπρόσεκτο είναι ότι για ακόμη μια φορά φροντίζει επιμελώς να μην φαίνεται η κοιλίτσα της.

Κατερίνα Στικούδη | Τραγουδά με τη μητέρα της στην πισίνα, μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ