Follow us

Γιάννης Κούστας | Σπάνια έξοδος της πρώην συζύγου του, Σοφίας Γιαννικοπούλου, με την κούκλα κόρη τους

Δες πώς είναι σήμερα το πρώην μοντέλο και ηθοποιός που μεσουρανούσε στα κοσμικά parties.

MissBloom TEAM
κουστας

Πολλοί ήταν οι διάσημοι και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που έδωσαν το "παρών" στη συναυλία της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρλωδειο, το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών και πολλά από τα κοσμικά πρόσωπα της πόλης, όπως η Σοφία Γιαννικοπούλου που απόλαυσε τις ερμηνείες των επιτυχημένων καλλιτεχνών παρέα με την καλύτερη συντροφιά, την κόρη της.

Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα | Το love story του 65χρονου εφοπλιστή με την 29χρονη, ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους

Πρόκειται για την όμορφη Δανάη Κούστα, παιδί που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Όπως μπορείς να δεις στην ακόλουθη φωτογραφία που απέσπασαν οι paparazzi μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, οι δυο τους μοιάζουν πολύ.

Η Σοφία Γιαννικοπούλου επέδυσε σε ένα λευκό midi φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες, ενώ η Δανάη Κούστα έκανε ένα minimal total black σύνολο αποτελούμενο από μαύρο μίνι φόρεμα και ίδιας απόχρωσης σανδάλια.

Γιάννης Κούστας | Σπάνια έξοδος της πρώην συζύγου του, Σοφίας Γιαννικοπούλου, με την κούκλα κόρη τους

Να σου θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994, όταν ο εφοπλιστής ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά και απέκτησαν δύο παιδιά, ενώ το 2012 ξεκίνησε να γίνεται αντιληπτή η κρίση στη σχέση τους που οδήγησε εν συνεχεία σε εξώδικα, ασφαλιστικά μέτρα και τελικά στις δικαστικές αίθουσες.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Γιάννης Κούστας της έστειλε εξώδικό ανακοικώνοντάς της επίσημα το τέλος της συζυγικής τους σχέσης και τότε άρχισαν τα προβλήματα σχετικά με την περιουσία και τις αποζημιώσεις του διαζυγίου τους. Τον Δεκέμβριο του 2012 η Σοφία Γιαννικοπούλου κατέθεσε μήνυση και έστειλε εξώδικο στον εφοπλιστή ισχυριζόμενη πως την χτύπησε και είναι επικίνδυνος για τη ζωή της.

Πλέον ο Γιάννης Κούστας είναι παντρεμένος με την 28χρονη Δήμητρα Μλερμηγκα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Γιάννης Κούστας | Η 28χρονη σύζυγος του εφοπλιστή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ