Follow us

Ζενεβιέβ Μαζαρί | Μας δείχνει πώς έβαψε τα μαλλιά της η 9χρονη κόρη της

Η μικρή Ροζαλία έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί NDP

Με τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα του GNTM να έχουν ξεκινήσει, σίγουρα το πρόγραμμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι καθημερινά γεμάτο από πολλές υποχρεώσεις. Άλλωστε, εκτός από τις επαγγελματικές, έχει και αυτές της οικογένειάς της, καθώς η κριτής του reality και art director είναι σύζυγος του φωτογράφου Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη.

Παρόλο που σπάνια μοιράζεται πλάνα με τα παιδιά της και φροντίζει σε γενικές γραμμές να μην εκθέτει πολύ την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά υπήρχε ένας πολύ fancy λόγος για να κάνει την εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στα stories της μια φωτογραφία της εννέα ετών κόρης της και μας έδειξε το νέο της hair look, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο στιγμιότυπο, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η μικρή Ροζαλία επισκέφθηκαν τον γνωστό hair stylist Νικόλα Βιλλιώτη, που επιμελείται το χρώμα μαλλιών πολλών διασήμων κυριών. Εκείνος φρόντισε να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο χρώμα για την κόρη της art director, βάφοντας τα μαλλιά της μπλε.

I sea a see of blue έγραψε στα stories της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | Μας δείχνει πώς έβαψε τα μαλλιά της η 9χρονη κόρη της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ