Follow us

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου | Οι συγκινητικές φωτογραφίες από το γάμο τους

Το απόγευμα του Σαββάτου η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου NDP

Το απόγευμα του Σαββάτου, που πέρασε, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, την δύο ετών κόρη τους, την οποία βάφτισαν την ίδια ημέρα και πήρε τα ονόματα Μελίτα – Δήμητρα.

Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι σφράγισε με δύο χαρούμενα γεγονότα την 4η Σεπτεμβρίου, έναν γάμο και μία βάπτιση. Το δύο μυστήρια έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα "Πολυχώρος Ονείρων" και στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Λίγες ημέρες μετά το γάμο τους η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει στο πλευρό των γονιών της. "Ο γάμος μας μέρος 3… Πόσο μεγάλη ευλογία είναι να έχεις στο γάμο σου τους γονείς σου… Να σε συνοδεύει ο πατέρας σου περήφανος μέχρι να σε παραδώσει στο γαμπρό… Κάθε μέρα κάνω το σταυρό και ευχαριστώ το θεο Γι αυτό…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου κάτω από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ