Follow us

Χάρης Ρώμας | Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης (vid)

"Παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε".

MissBloom TEAM
Χάρης Ρώμας NDP

Στην εκπομπή "Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας το απόγευμα της Παρασκευής 10/9. Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω ευτυχισμένος ακριβώς γιατί πέρασα πολλά και γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο.

Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε".

Το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ