Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου κάτω από τη φωτογραφία της από το χειρουργείο

"Κουράγιο κορίτσι μου !!!!".

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Έχει περάσει 1.5 χρόνος από τότε που έγινε η επίθεση με βιοτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγο πριν μπει στο κτήριο της εταιρείας που εργαζόταν. Το πανελλήνιο εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένο, ειδικά μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας του προσώπου της μέσα από το χειρουργείο

"Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.”, έγραψε στη λεζάντα που ανέβασε η 35χρονη κοπέλα και τα σχόλια συμπαράστασης έπεσαν από κάτω βροχή.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Έδειξε το πρόσωπό της από το χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι (προσοχή σκληρές εικόνες)

Ανάμεσά τους βρίσκονταν και ένα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου: "Κουράγιο κορίτσι μου !!!!ειμαστε όλοι μαζί σου….κ θα δικαιωθείς !!!!!Μπραβο για την δύναμη κ το μεγαλείο της ψυχής σου … 🙏🏻❤️❤️❤️❤️θα βγεις νικήτρια", έγραψε.

Μια ακόμα celebrities που σχολίασε κάτω από τη σκληρή φωτογραφία της ήταν η Ειρήνη Στεριανού, λέγοντας: "Ιωάννα μου , μόνο εσυ ξέρεις τι περνάς , κουράγιο και δύναμη, μην απογοητευτείς ποτέ και εμείς όπως μπορούμε θα σε στηρίζουμε !!!!!", αλλά και η Αμαραλλίς και η Νικολέττα Ράλλη.

Η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά την επίθεση με το βιτριόλι: "Είναι μαχήτρια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ