Follow us

Φιλαρέτη Κομνηνού | Μιλά για πρώτη φορά για τον γάμο του γιου της με τη Δανάη Μιχαλάκη

"Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία", λέει για τον Κώστα Παπαγεωργίου η γνωστή ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου NDP

Συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Mega Καλημέρα", παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (16/9) η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη, στη Σύρο. Να σου θυμίσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 7 Αυγούστου.

"Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Και η μαμά μαζί και η γιαγιά του που τον λατρεύει.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο Πάνο Βλάχο και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου. Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ