Follow us

Σπύρος Μπιμπίλας | Η συνάντηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τις επίμαχες δηλώσεις της

Το δημόσιο μήνυμά του: "Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας".

MissBloom TEAM
Σπύρος Μπιμπίλας

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τις επίμαχες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο "Χαμογέλα και πάλι" και τη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

"Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά" , είχε δηλώσει μεταξύ άλλων προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο.

Πολλοί ήταν μάλιστα και οι συνάδελφοί της που θέλησαν να τοποθετηθούν, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας που είπε στην εκπομπή του Alpha "Καλύτερα Δε Γίνεται":

"Ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί η ίδια στον τρόπο που τοποθετήθηκε. Ετσι νομίζω. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο".

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ λοιπόν συναντήθηκε τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" όπου συμμετέχει και ανέβασε σειρά φωτογραφιών στο προφίλ του στο Instagram. Μία εξ αυτών είναι κοινή με την ηθοποιό.

Στη λεζάντα του σημείωσε: "Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα - Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου... Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε...Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού...".

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ