Follow us

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση | Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, ο πρώτος χορός και η είσοδος με τα παιδιά τους

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ενώπιον των πιο αγαπημένων τους φίλων και συγγενών.

MissBloom TEAM
Πετρούνιας - Μιλλούση - Τανιμανίδης - Μπόμπα Instagram

Το σαββατοκύριακο ήταν ξεχωριστό για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο ενώπιον των αγαπημένων τους. Αφού βάφτισαν τις κόρες τους τον Ιούνιο, οι ολυμπιονίκες ήθελαν να επισφραγίσουν την ευτυχία τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας | "Μπήκαμε" στο cozy σπίτι του ζευγαριού (pics,vid)

Ειδικότερα, οι σύζυγοι αφού είπαν το ναι κατά τη θρησκευτική τελετή και δέχθηκαν κουβάδες ρυζιού, συνέχισαν με τη δεξίωση που δόθηκε στον περιποιημένο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έφτασε στη δεξίωση έχοντας στην αγκαλιά τους τις δύο κόρες τους, Σοφία και Ελένη, με τις οποίες χόρεψαν.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση | Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, ο πρώτος χορός και η είσοδος με τα παιδιά τους

Στη συνέχεια, η πίστα του χορού ήταν μόνο για τους δυο τους, με τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση να απολαμβάνουν τον πρώτο τους χορό. Για την περίσταση επέλεξαν να χορέψουν το "Κύμα" του συγκροτήματος "Μέλισσες", αφού ο Χρήστος Μάστορας είναι πολύ καλός τους φίλος, ενώ έχει βαφτίσει και την κόρη τους, Σοφία.

Loading...

Το πάρτι άναψε για τα καλά, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος εμφανίστηκε στη "σκηνή" και ξεσήκωσε το κοινό, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Όλοι οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο κέντρο της πίστας, χορεύοντας και αναρτώντας τα δικά τους stories από την όμορφη βραδιά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ