Follow us

Βάσια Τριφύλλη | Προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη

Για Λιγνάδη, "Δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος!". Για Φιλιππίδη, "Ο Πέτρος είναι φίλος μου. Δεν αλλάζει αυτό. [...] Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω, για τις πράξεις του δεν του είπε η γυναίκα του θα του πω εγώ;"

MissBloom TEAM

Σαν ηφαίστειο που βρυχάται ήταν η Βάσια Τριφύλλη ως καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, όταν αναφέρθηκε στις υποθέσεις Φιλιππίδη και Λιγνάδη.

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου

Η ηθοποιός που είναι γνωστή πως δε μασάει τα λόγια της, μίλησε για τη σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για το ότι δε λυπάται καθόλου για το ότι βρίσκεται στη φυλακή. Ειδικότερα, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε: "Ο Πέτρος είναι φίλος μου. Δεν αλλάζει αυτό. Εγώ δε του άρεσα. Δε μου την έπεσε. Θα μου πεις κάτι άλλο, γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια; Δεν έτυχε να βρεθούμε [...] Δεν γκρεμίστηκε. Οι φίλοι που έχω κι αγαπώ δεν γκρεμίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη [...] Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω, για τις πράξεις του δεν του είπε η γυναίκα του θα του πω εγώ; [...] Δεν είπα ότι είναι θριαμβεύτρια και ότι θα κάνει και παρέλαση με το πανό [...] Θα άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα;”

Όσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ηθοποιός δεν είχε και τα καλύτερα λόγια να πει αφού τον αποκάλεσε ατάλαντο, ενώ είπε πως δεν τον εκτιμά καθόλου. Πιο συγκεκριμένα, η κα Τριφύλλη υποστήριξε πως '"δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος! Συγγνώμη. Δεν μου αρέσει, δεν έχω δικαίωμα. Λάτρευα τον πατέρα του, που έχει πεθάνει. Ευτυχώς που πέθανε και δεν στενοχωριέται".

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ