Follow us

Φαίη Σκορδά σε Γιώργο Λιάγκα | "Γράφανε όλο το καλοκαίρι ότι παντρευόμαστε"

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η παρουσιάστρια σχολίασε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παντρεύεται ξανά τον πρώην σύζυγό της.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας NDP

Μια αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του "Πρωινό" με αφορμή τα paparazzi στιγμιότυπα από την κοινή έξοδο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη που παρουσίασε στην εκπομπή η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η Φαίη Σκορδά με το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο και στην έξοδο σου

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες τους την έντονη φημολογία που θέλει την τραγουδίστρια να είναι ξανά ερωτευμένη και σε σχέση με τον ηθοποιό, θέλησε να αναφερθεί και στις φήμες που αφορούν την ίδια και την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε, το καλοκαίρι διάβασε δημοσιεύματα που την ήθελαν να παντρεύεται ξανά με τον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή της. "Γράφανε όλο το καλοκαίρι ότι παντρευόμαστε" είπε διαψεύδοντας την είδηση.

Να σου θυμίσουμε ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Έξι χρόνια μετά, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους.

Στην αρχή του ακόλουθου αποσπάσματος μπορείς να δεις αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στον αέρα του "Πρωινό"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ