Follow us

Ηρώ Μπέζου | Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με casual φθινοπωρινό λουκ στην παρουσίαση προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη υπογράφει το πρώτο της θεατρικό έργο.

MissBloom TEAM
Ηρώ Μπέζου NDP

Ακόμα κι αν κουβαλάει ένα βαρύ όνομα στον χώρο της υποκριτικής, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να ακολουθήσει τη δική της φωνή στην τέχνη. Η Ηρώ Μπέζου, η κόρη των σπουδαίων ηθοποιών Γιάννη Μπέζου και Ναταλίας Τσαλίκη, έχοντας αποδείξει την αξία της μέσω των ερμηνειών της σε θεατρικές παραστάσεις, αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή, κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό μέχρι τώρα.

Πρεμιέρα "Το Τρίτο Στεφάνι" | Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της θεατρικής παράστασης στο Παλλάς και οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών

Ειδικότερα, στις 18 Οκτωβρίου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, κάνει πρεμιέρα η θεατρική παράσταση "Οι Ναυαγοί", την οποία υπογράφει η ίδια ενώ έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Πρόσφατα, η Ηρώ Μπέζου βρέθηκε στο θέατρο Τέχνης στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος 2021-2022, μιλώντας παράλληλα για το πρώτο της θεατρικό έργο: για τρία πρόσωπα, τρεις δυνατές ερμηνείες.

Ηρώ Μπέζου | Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με casual φθινοπωρινό λουκ στην παρουσίαση προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης
Η Ηρώ Μπέζου και ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Για την περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μία άκρως φθινοπωρινή εμφάνιση, φορώντας ένα oversized πουλόβερ σε πράσινη απόχρωση, ένα σκούρο skinny jean και γκρι μπότες, ολοκληρώνοντας το στιλ της με ένα μαύρο backpack και κρατώντας ένα μαύρο μπουφάν σε περίπτωση που ο καιρός ξαφνικά άλλαζε.

Ηρώ Μπέζου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ